Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

3ος Αγώνας δρόμου ''Ιωάννης Καποδίστριας'' 2014

Το φωτογραφικό εργαστήρι φωτογράφισε τον αγώνα δρόμου ''Ιωάννης Καποδίστριας'' που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Αίγινας την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στη πόλη της Αίγινας https://www.facebook.com/photo.php?fbid=412422558887925&set=a.143559075774276.29491.100003605536799&type=1.
 400 αθλητές μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος στις διαδρομές σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση. Καλύφθηκε από τους φωτογράφους: Ηλία Κοκκινέλη (kokkinelis8@gmail.com), Νίκο Μούρτζη (nickmurtzis@hotmail.com), Ασπασία Λεούση (aspy_16@hotmail.com), Renardo Mico (Renaldo.mico@gmail.com), Γιώργο Μαλτέζο (george9-2@live.com),Κωνσταντίνα Ξανθοπούλου (dina_xanthopoulou@yahoo.com) και Κωνσταντίνο Βατικιώτη (koninosv@hotmail.com).

 


5 σχόλια:

  1. καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτές είναι οι μοναδικές φωτογραφίες που υπάρχουν από τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Στέλιο! Όχι δέν ειναι οι μοναδικές. Μπορείς να μας πείς τον αριθμό με τον οποίο έτρεξες ώστε να σε ενημερώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάλο μήνα! Ενδιαφέρομαι για τον αριθμό 879 και 753. Ευχαριστω

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι φωτογραφίες που αναρτήσαμε μέχρι τώρα, στο ‘’παράθυρό’’ μας στο διαδίκτυο, είναι η συνολική δουλειά των φωτογράφων του εργαστηρίου που καλύψαν τους 2 αγώνες δρόμου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Αίγινας . Το υποσχεθήκαμε στους συμμετέχοντες και κρατάμε αυτή την υπόσχεσή μας. Μάλιστα έγινε και η αφορμή για να δημιουργήσουμε το blog μας. Επίσης ετοιμαζόμαστε να ανεβάσουμε την ''φωτογραφική'' επιλογή που κάναμε για τη κάλυψή τους, καθώς και μικρά video που ετοιμάσαμε, τον δρόμο της Αφαίας τον παρουσιάσαμε και σε έκθεση στο Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας,.
    Παράλληλα ετοιμαζόμαστε να αναρτήσουμε και παλιότερες δουλειές - ομαδικές και ατομικές –που ολοκληρώσαμε και έχουμε παρουσιάσει σε εκθέσεις.
    Σχόλια που δεν διατυπώνται ευγενικά στο blog , άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τη δράση μας, δεν έχουν θέση στη σελίδα μας. Δεν μας βοηθάει η ‘’κακόβουλη’’ κριτική για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.
    Θα χαρούμε να έρθετε στις επόμενες εκθέσεις-δράσεις μας που ετοιμάζουμε στην Αίγινα, τέλη Μαίου και τέλη Ιουνίου.
    Τα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου Αίγινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή